Condiments

Publicado en: Productes | 0

condimentos

Un condiment o guarniment és un ingredient o barreja afegida al menjar per donar-li un sabor especial o complementar-la. Sovint forts de sabor i per tant inclosos en petites quantitats , són condiments populars ( a Occident ) la sal , el pebre, el quètxup , la mostassa , la maionesa , l’oli d’oliva , el vinagre i el sucre .

característiques

Segons una directiva de la Unió Europea , es consideren condiments : la sal destinada al consum humà , la mostassa , les espècies i els seus extractes aromàtics , les herbes aromàtiques i els seus extractos.1

Moltes vegades aplicats pel comensal , els condiments tenen sovint la consistència d’un líquid espès ( salsa o pasta i se serveixen d’una ampolla , pot o bol . També poden ser secs , com és el cas de les barreges d’espècies o el formatge parmesà ratllat . Alguns condiments , com la mostassa , el quètxup o la maionesa , estan disponibles envasats en sobrets individuals , especialment quan se serveixen en establiments de menjar per emportar o menjar ràpid .

Els condiments s’afegeixen de vegades abans de servir el plat , com ara els entrepans que porten quètxup o mostassa . Alguns condiments poden usar-se durant la preparació per afegir sabor o textura al plat , com és el cas de la salsa barbacoa , la teriyaki i la de soja , emprades per millorar el sabor de diverses carns i verdures .

 

Dejar un comentario