Iogurt i Fruites

Publicado en: Cuina | 0

frutos

El iogurt pot ser un gran aliat de la nostra salut i més encara si ho barregem amb fruites naturals d’estació per aconseguir una combinació saludable que ens permet gaudir de variats i molts micronutrients essencials .

El iogurt , per la seva banda, ens brindarà proteïnes de bona qualitat mentre que les fruites aporten gran quantitat de fibra i hidrats . D’altra banda , el calci del iogurt , el potassi i la vitamina A i D es complementen molt bé amb el magnesi , sodi , vitamina C i del complex B que poden tenir les fruites que triem .

D’altra banda, incrementem la sacietat d’ambdós aliments si els combinem en un sol plat i si utilitzem fruites naturals així com iogurt desnatat , podem limitar la quantitat de sucre i gaudir d’un saborós aliment , ideal si volem aprimar .

El iogurt amb fruites naturals resulta una combinació saludable perquè en ells trobem varietat de vitamines i minerals bons per a l’organisme , poques calories i bons macronutrients acompanyats d’un saborós gust i atractiu color .

Aquesta combinació saludable pot ser part d’un bon esmorzar o bé , pot resultar una sana berenar i una preparació apta per consumir després de l’entrenament . Fins i tot , és un bon postres salseu una macedònia de fruites amb iogurt .

 

Dejar un comentario